Frågesport med Bohusläningen och Primetime! Delta i vår höstquiz endast för prenumeranter! Dessutom får du en extra livboj!

Frågesport med Bohusläningen och Primetime! Delta i vår höstquiz endast för prenumeranter! Dessutom får du en extra livboj!

Primetime är Sveriges första frågesportspel som sänds live via mobilen – där alla spelar mot varandra i realtid! Via din telefon kan delta i olika frågesporter minst en gång om dagen och svarar du rätt på alla frågor är du med och delar på vinstpotten! Svarar du fel kan du använda dina livbojar (om du har några) och på så sätt fortfarande är du fortfarande med och tävlar.

Under hösten kommer du som prenumerant på Bohusläningen att kunna delta i vårt höstquiz tillsammans med Primetime! Det är en specialsändning fem måndagar kl 20:30 den 19 okt, 26 okt, 2 nov, 9 nov och 16 nov. Dessutom får alla som deltar en extra livboj för varje måndag som du är med och tävlar. Du kommer också att tävla mot prenumeranter på tidningarna Hallandsposten, Göteborgs-Posten, Hallands Nyheter och TTela. Varje måndag fokuserar vi på en tidning och ett område.

För att kunna delta i vår höstquiz måste du registrera dig genom den länk som finns nedan. (länken syns om du är inloggad) Därefter kommer du att få en påminnelse i din telefon i god tid innan det är dags att spela. Frågorna kommer att utgå från vad som har stått i tidningen samt lokala frågor från de olika orterna där tidningarna finns, så det gäller att hänga med!

Skaffa prenumeration!

Få tillgång till Erbjudanden från 119 kr/mån.

Redan kund?

Perfekt! Då är det bara att logga in för att ta del av erbjudandet.