Weekend till Holland 4 dagar! Möt våren i blomsterparadiset Keukenhof med de berömda tulpanerna!
Möt våren i Holland!

Weekend till Holland 4 dagar! Möt våren i blomsterparadiset Keukenhof med de berömda tulpanerna!

Möt våren under en weekend i Holland över 1 maj. Res klimatsmart med buss. Halvpension ingår i resan. Avresa: 30 april-3 maj. Pris 3.995:-

Allt detta ingår i resan:

  • Resa i komfortbuss med Scandoramaguide
  • 3 övernattningar i dubbelrum
  • 3 frukostar och 3 middagar
  • Gratis påstigning i Göteborg, Varberg, Falkenberg, Halmstad och Malmö

Information:

  • Datum: 30 april – 3 maj
  • Pris: 3.995:- för del i dubbelrum
  • Tillägg för enkelhytt: 1.195:-

Dagsprogram:

Dag 1, torsdag: Möt våren i Holland
Göteborg – Rheden: I Göteborg påbörjar vi vår resa till Holland. Efter upphämtning även i Varberg, Falkenberg, Halmstad och Malmö reser vi genom Danmark mot färjan mellan Rödby-Puttgarden för att sedan fortsätta ­genom Tyskland. Framåt kvällen öppnar sig det ­holländska landskapet och efter en stund är vi framme vid trevliga Sandton Hotel De Roskam, beläget i Rheden, ca 73 mil från Malmö. Här äter vi en gemensam middag på hotellet.

Dag 2-3, fredag – lördag: Färgstarka kontraster
Holland: Under två ­dagar har du nu möjlighet att ­upptäcka Hollands höjdpunkter! Här finns vackra byggnader, mysiga kaféer och världs­berömda traditioner som träsko- och osttillverkning. På den holländska landsbygden kan du njuta av ett grönskande vackert landskap med betande kor och vackra ­väderkvarnar. Genom vårt utflyktsprogram får du möjlighet att besöka genuina Amsterdam som är berömd för sina vackra kanaler och charmiga stadslandskap. Missa inte heller chansen att uppleva blomsterparadiset Keukenhof med de berömda tulpanerna!

Dag 4, söndag: Hemåt med Hollandsminnen
Rheden – Göteborg: Efter en tidig frukost beger vi oss åter norrut. Vi färdas genom Tyskland och framåt eftermiddagen når vi färjan i Puttgarden som tar oss till Rödby. Vi fortsätter genom Danmark och beräknas vara framme i Malmö vid 20-tiden, ca 73 mil. Härifrån fortsätter bussen vidare längs västkusten upp mot Göteborg.

Utflykter:

Kanalernas Amsterdam
Charmiga Amsterdam bjuder på ett fascinerande och unikt stadslandskap. Bästa sättet att uppleva staden är från vattnet och vi stiger ombord på en traditionell kanalbåt och njuter av alla vackra kanalhus. Din guide tar sedan med dig på en liten promenad innan det blir egen tid i underbara Amsterdam. Kanske vill du shoppa på de berömda De Negen Straatjes, de nio gatorna, eller på något av de stora varuhusen. Kanske lockar ett besök på något av stadens alla museer eller en holländsk öl på en mysig servering vid kanalen. Amsterdam har något för alla!
Pris ca 485:-

Blomsterparadiset Keukenhof
I dag ska vi njuta av prakten och ­mångfalden i blomsterparadiset Keukenhof, beläget söder om Amsterdam. I parken, som är 32 ­hektar, finns det minst sju miljoner lökar av alla de slag och färger, planterade för att de ska blomma så tidigt som möjligt. Vi bjuds på en färgglad upplevelse.
Pris ca 495:-

 

Skaffa prenumeration!

Få tillgång till Erbjudanden från 119 kr/mån.

Redan kund?

Perfekt! Då är det bara att logga in för att ta del av erbjudandet.